Už po štvrtýkrát v novodobej histórii sa uskutočnia preteky na letisku v Dolnom Hričove, a to v dňoch 12.-14. júla 2024.

Organizátorom podujatia je Motoclub Baláž, ktorý preteky na toto v minulosti pretekom zasľúbené letisko vrátil v roku 2021 po dlhých 21 rokoch. Celé rodiny si môžu užiť aj bohatý sprievodný program, nebude chýbať ani vystúpenie motocyklových kaskadérov, pre deti skákacie hrady a ďalšie atrakcie. Už tradične bude na pretekoch možnosť výhry skvelých cien v tombole, pričom hlavnou cenou je skúter 125 cm3!

Na letisku sa bude jazdiť o body do nasledujúcich seriálov:
– Majstrovstvá Slovenskej republiky na prírodných okruhoch
– Majstrovstvá a prebor Českej republiky na prírodných okruhoch AČR aj s triedami Klasik A+B (+side)
– Majstrovstvá a prebor Českej republiky na prírodných okruhoch CAMS aj s triedami classic a oldtimer
– Medzinárodný šampionát Alpe Adria Vintage
– Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky Vintage Road Racing
– Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky Vintage Sidecar Regularity
– Ducati Slovakia Cup
– Babetta Cup

VSTUPNÉ PRE DIVÁKOV

Sobota: 6 Eur
Nedeľa: 6 Eur
Sobota + nedeľa: 9 Eur

ZVLÁŠTNE USTANOVENIA / SUPPLEMENTARY REGULATIONS

Všetky potrebné informácie, ako aj predbežný časový harmonogram nájdete vo zvláštnych ustanoveniach, ktoré stiahnete kliknutím sem… (english version)

ŠTARTOVNÉ

– Výška zvýhodneného štartovného zaplateného bankovým prevodom do 5. 7. 2024 do polnoci je 230,00€ / Babetta Cup 140 €.
– Platba po termíne alebo na mieste: 250,00 €  / Babetta Cup 160 €
Pre využitie zvýhodneného štartovného je nutné platbu uhradiť najneskôr do 5. 7. 2024 do polnoci na číslo účtu: IBAN SK80 3100 0000 0033 7005 1503. BIC / SWIFT kód banky je LUBASKBX, Prima Banka Slovensko, a.s. Do správy pre prijímateľa jazdec uvedie svoje meno a priezvisko.
Po vypršaní termínu zvýhodneného štartovného je plné štartovné splatné pri administratívnom preberaní.
Za účasť v druhej (tretej) triede je zľava 50 % zo štartovného danej (prípadne lacnejšej) triedy

REGISTRÁCIA

Pretekári moderných tried sa prihlasujú na podujatie prostredníctvom aplikácie  https://encross.sk/login, kde sa musia najskôr zaregistrovať, následne sa musia zaradiť do nominačnej listiny svojej triedy a následne sa na preteky prihlásiť.  Bez uvedenej postupnosti krokov nie je možné sa na podujatie prihlásiť. V prípade problémov kontaktujte Lukáša Kukuru +421919418167, lukaskukura844@gmail.com, alebo sekretariát SMF +421/42/4260332.
Pretekári tried Vintage (Oldtimer a Classic) sa prihlásia na odkaze: https://www.roadracing.sk/ostatne/formular-zilina-dolny-hricov-2024-triedy-vintage/
Všetci účastníci sa zúčastňujú podujatia na vlastné riziko, oni sami sú občianskoprávne aj trestnoprávne zodpovední za akúkoľvek škodu alebo zranenie spôsobené nimi alebo vozidlom, ktoré používajú.
Prihlásený pretekár, ktorý sa pretekov nemôže zúčastniť, je povinný túto skutočnosť oznámiť organizátorovi najneskôr 2 dni pred termínom konania pretekov.
Uzávierka prihlášok je stanovená na 5. 7. 2024 o 24.00 hod., t. z. 7 dní pred termínom začiatku konania podujatia.

Dôležité upozornenie pre pretekárov z Českej republiky! Pokiaľ ste držiteľom oboch licencií, teda AČR aj CAMS (celoročných), prihlasujte sa a na mieste sa prezentujte výhradne s licenciou AČR! S licenciou AČR neprídete o body do seriálu CAMS a predídete komplikáciám pre vás aj organizátorov.

ČASOVÝ HARMONOGRAM

Predbežný časový harmonogram stiahnete kliknutím sem…

AKREDITÁCIE NOVINÁROV

Pre akreditovanie sa na podujatie vyplňte formulár na nasledujúcej stránke: www.pretekyletisko.com/media/

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Prezúvanie pneumatík bude na mieste zabezpečená spoločnosťou PaN moto. Postupne budeme zverejňovať aj ďalšie informácie k pretekom. Niektoré nájdete aj na stránke www.pretekyletisko.com.

V prípade otázok kontaktujte organizátorov na emailovej adrese karnokrichard@gmail.com.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť nasledujúce HTML značky a atribúty:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>